O nama

Ko stoji iza projekta Visit Bosnia?

  • slider
  • slider
  • slider

Pozivamo vas u Bosnu i Hercegovinu, kako bi otkrili njena magična mjesta, rijeke, jezera, sela i planine. Naš cilj je prezentirati ljepote Bosne i Hercegovine svim našim klijentima kako bi im pružili istinski doživljaj ove prelijepe zemlje.

U pratnji naših lokalnih vodiča ponuditi ćemo vam izlete na različita mjesta kako bi bolje razumjeli našu zemlju. Naše ture su prilagođene svima, da bi svi zavoljeli i uživali u Bosni i Hercegovini. Šta god da željeli, bilo da želite uživati, odmarati uz jezero, ili želite otkriti srednjovjekovnu kulturu, naučiti nove vještine raftinga, okusiti duh poljoprivrednog - farmerskog života, istražiti naše planine, Bosnia Visit tim ima za svakog po nešto, spremni smo provesti vas kroz vaš nezaboravan odmor.

U našoj ponudi možete naći izlete, jednodnevne izlete i višednevni aktivan odmor za male grupe. Ukoliko u našoj ponudi ne pronađete ono što želite, samo nam recite svoje zahtjeve i mi ćemo stvoriti vaš odmor iz snova. Naši su vodiči poznati zbog znanja, pažnje i komunikacijskih vještina, kao i strasti s kojom predstavljaju zemlju. To su osobine koje svaku posjetu Bosni i Hercegovini čine ugodnom, zabavnom i nezaboravnom.

Društveno odgovorna firma

Samo zajedno možemo graditi bolji svijet i društvo jednakih mogućnosti!

Vjerujemo kako ćemo realizacijom ovog projekta bar malo podići svijest ljudi o pitanjima osoba sa invaliditetom.

Veliko hvala svima koji su učestvovali u ovom projektu i podržali isti.