Omladinski Aranžman

Aranžman prilagođen omladini za nezaboravno iskustvo!

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

6 dana/5 noći - 283€/po osobi

Dan 1. Dolazak
Dolazak u Konjic i smještaj u Guest House Konjic. Piće dobrodošlice i mali odmor. Kratka šetnja kroz grad i večera. Povratak u smještaj.

Dan 2. ARK/GRAD
Posjeta Titovom bunkeru, obilazak grada i ručak. Poslije podne i naveče slobodne aktivnosti.

Dan 3. RAFTING
Organizovanim prevozom odlazak na polaznu tačku raftinga u mjestu Glavatičevo. Priprema učesnika za raft od strane licenciranih skipera. Rafting do ušća rijeke Rakitnice, pauza za ručak – roštilj. Nastavak raftinga do završne tačke, mjesto Ljuta, sa pauzama za kupanje i fotografisanje. Dužina raftinga je 24 km i traje oko 5 sati. Svi učesnici raftinga su sigurni, a i djeca mogu učestvovati. Dobar provod zagarantovan! Nakon raftinga povratak u Guest House Konjic. Slobodno veče.

Dan 4. PLANINARENJE ili EKSTREMNO PLANINARENJE
Organizovanim prevozom odlazak na polaznu tačku planirenja. Teoretske i praktične pripreme za planinarenje (obavezna planinarska odjeća i gojzerice za planinarenje). Planinarenje u trajanju od 6-8 sati sa pauzama za ručak i fotografisanje. Nakon fizički zahtjevnog dana, topla večera u restoranu Konjic i povratak u smještaj.

Dan 5. BORAČKO JEZERO
Gosti organizovanim prevozom odlaze na Boračko jezero, tzv. “gorsko oko”, prelijepo jezero koje je nastalo otapanjem lednika sa okolnih planina. Dan predviđen za šetnju oko jezera, kupanje i roštilj na plaži uz gitaru. Povratak u smještaj.

Dan 6. ODLAZAK
Ispraćanje gostiju i odlazak.